El Club Natació Barcelona, amb 7500 socis, és una d’aquelles entitats especials de la ciutat i dissabte va celebrar unes ajustades eleccions en què  la candidatura del candidat Joan Lluís Abellan es va imposar per tan sols 31 vots de diferència a la fins fa poc vicepresidenta del club i gerent de l’Ajuntament de Viladecans, Susanna Closa. Qui ha estat president del CNB els últims 15 anys, Sebastià Millans, ja no es presentava al càrrec. Segons m’han informat, el resultat de les votacions ha estat:

Total cens amb dret a vot: 5.072, han votat 1411 socis

Joan Lluís Abellán: 712 vots

Susana Closa: 681

En blanc: 15

Nuls: 3

D’altra banda, Expansión informava fa uns dies que l’entitat es troba en una de les situacions financeres més delicades de la seva història, després de tenir pèrdues per valor de 274.452 euros l’any 2010, amb un volum de negocis de 6,96 milions.

Per cert que Expansión parla del CNB com un club que “forma part d’un exclusiu grup d’entitats barceloneses” que anomenen el G-16, “els presidents de les quals es reuneixen cada dos mesos amb discreció per compartir la seva visió sobre Catalunya i el món”. I menciona el Barça, Foment del Treball, el RACC i el Cercle d’Economia, “entre d’altres”.

 

No hi ha cap article relacionat.