Aquí teniu més imatges de plàtans talats al carrer Diputació. Tots els comentaris al post anterior eren molt interessants, permeteu-me reproduir aquí el del lector Carlo: “(···)L’Ajuntament tala molt generosament des que una palmera va caure i va fer mal a la Pl. Reial fa uns anys. Si sospita que un arbre és perillós, tala. Amb arbres que no són històrics, es pot compendre i tolerar.
El que fa més mal és veure les severes podes que fan, que causen ferides que a la llarga provoquen el que li ha passat al plàtan de la segona foto (del primer post). Per cert, tinc entés que tots els plàtans de Barcelona tenen una malaltia perquè reben poc sol, i per això el pla a llarg termini és substituir-los, principalment per lledoners. Llàstima. Heu vist els plàtans de Roma? Són enormes, preciosos, i no estan malalts”.

Jo personalment defenso els plàtans. Són alts i esplèndids, a l’estiu fan bona ombra i a l’hivern no molesten. No m’agrada veure que els talin amb aquesta alegria. Ja sé que fan molt de polen i que això és molest als al·lèrgics. Però bé, com alguns sabeu… vaig xocar contra un plàtan (!!!)  fa uns mesos i no per això demano que el talin! Al revés, ara potser me’l miro amb una mica més de respecte.

No hi ha cap article relacionat.