L1340046.JPG

La força de la manifestació independentista del passat 11 (una marea de gent que no volen ni sentir a parlar d’un pacte fiscal que ja tenen mentalment superat) semblava haver-nos fet oblidar que encara hi ha gent partidària d’un nou pacte amb Espanya.

No sé si us hi vau fixar, però un primer símptoma va ser la portada de La Vanguardia d’ahir diumenge (16 de setembre del 2012) que venia a dir que vale, vale però que els empresaris (Foment etc) encara volen el Pacte Fiscal com a primera alternativa. Un intent com de passar pàgina a la manifestació, no?

Però ei, no us penseu pas que el diari dels Godó està sol en l’intent de passar de puntetes a la situació actual! I és que certament encara queden defensors del Pacte Fiscal, com bé ho mostra la pancarta que han penjat a Balmes amb Diputació (per entendre’ns, entre la discoteca Arena i el Seminari, un punt calent i de pols oposats de la ciutat).

La pancarta diu clarament: “Pacte Fiscal”. I va acompanyada d’una bandera catalana, sense estel, és clar. M’ha cridat l’atenció perquè no se’n veuen gaires d’aquestes, oi?

No hi ha cap article relacionat.