foto (5).JPG

Dos joves emprenedors de Gràcia han obert un petit bar especialitzat en gastronomia occitana. Són el Jordi i la Maria, dos amics que estaven sense feina i que s’han llançat a l’aventura portant endavant una il·lusió, obrir un local dedicat a una de les seves passions: la cultura de les terres d’Oc. Està al carrer Guilleries 17 (que tot i ser un carreró que podria passar desapercebut està al rovell de l’ou del barri, a prop dels Verdi).

foto (2).JPG

La carta és molt variada i tots els entrepans porten acompanyaments originals, res de patates fregides. Ja veieu que es pot triar entre un entrepà gascó, provençal, o alvaernès, entre d’altres. La carta també inclou plats i productes catalans. Les parets estan decorades amb referències al país d’Oc, una col·lecció de llibres sobre Occitània i mapes dels seus cims principals.

IMAGE_018.jpg

Jo vaig demanar l’entrepà alvernès, amb formatge de cabra, ceba caramelitzada, ruca i nous, acompanyat de una mena de samfaina. Tot molt bo i a preus raonables. Un amic meu va optar per les torrades que veieu a la foto.

-“Què vols que destaqui del local?” li vaig preguntar a l’impulsor de l’establiment.

-“Podries mencionar que som l’únic local de Barcelona amb vins DO Juranson

Quan hi aneu ja em direu què us sembla. És una bona ocasió per variar una mica de local a Gràcia!