El que em sembla més fort de la dimissió d’Itziar Gonzàlez és el que explica l’Albert Balanzà a l’AVUI, no sé si algú més ho ha mencionat: “A finals d’any també va transcendir que havia estat amenaçada per la trama de corrupció que feia desaparèixer expedients municipals que ordenaven el tancament de bars”.

Seria com perquè algú ho expliqués a fons, no? Jo em quedo amb la sensació que una regidora de districte acceptablement bona dimiteix (ben entrada la legislatura) i no sabem ben bé per què.

Recupero el vídeo que vaig gravar fa uns mesos en una intervenció seva a l’Ateneu, va parlar tranquil·la, pausada. Però va dir coses contundents com i es va mostrar dialogant: “Els paràmetres amb que van treballar els que van fer la visió estratègica (de Ciutat Vella) s’han vist desbordats…”

El vídeo, sobretot al començament, és molt interessant. Cap a on va Ciutat Vella?  En tot cas el districte està en eferverscència, amb multitud de temes oberts, moltíssimes reclamacions obertes, pancartes de “Volem un barri digne” per tot arreu, segur que especialment afectat per la crisi i amb un rumb incert.  I ara amb Carles Martí al capdavant, una designació que des de sectors veïnals es veu més aviat amb recelt. “Com a mínim amb ella es podia parlar”, diuen.

No hi ha cap article relacionat.