parcPutxet.jpg

Foto de http://w110.bcn.cat/

Els propietaris de gossos del barri del Putxet se senten maltractats per la Guàrdia Urbana i denuncien que des que es van queixar del mal estat del pipican del Parc del Putxet la Guàrdia Urbana ha començat una ‘persecució’ contra ells. Així ho expliquen en el manifest ‘Putxet per a tots’ que ja han signat 250 persones i que properament presentaran al Regidor de Sarrià Sant Gervasi.

El Parc del Putxet, és dalt d’un turó, molt agradable però poc transitat degut a les seves fortes pendents. A la part de dalt els únics que hi som sempre som els que hi passegem els gossos”, expliquen.

Des de fa tres mesos, ens sentim uns criminals assetjats per la Guàrdia Urbana que ve al Parc diversos cops al dia a demanar-nos papers i multar-nos quan passegem cívicament el gos. Sovint hem arribat a comptar 6 guàrdies, d’uniforme i paisà, amb les seves respectives motos i cotxes fent batudes quatre cops al dia”. 

El pasat 26 d’abril els propietaris de gossos del Putxet van presentar un escrit de queixa a l’Ajuntament per denunciar l’estat del pipican que hi ha al Parc “perquè es troba ple de pols, forats i rates, sense llum, sense endreçar i sense condicions higièniques adequades”.

“Paradoxalment -explica un veí- les autoritats no només no han contestat la nostra queixa sinó que han començat a enviar patrulles de la guardia urbana diàriament al parc per veure si ens troben fora d’aquest pipican i ens poden multar. Com si els propietaris de gossos fóssim delinqüents”.

“Amb els robatoris que hi ha a la ciutat és increïble que els nostres impostos vagin dirigits a vigilar-nos a nosaltres i no als veritables delinqüents”. 

I conclouen: “Aquesta actuació policial es deu exclusivament a un afany recaptatori”.

No hi ha cap article relacionat.