Ja sabeu que des d’aquest blog fa anys que seguim amb atenció l’activisme de peu de carrer que fa Clife Booth, el predicador de carrer de Barcelona. Si poseu “Clife” al cercador del blog trobareu unes quantes entrades. Ens agrada la seva constància: porta 34 anys predicant ell sol sobretot pel Gòtic, nosaltres sempre l’hem vist. Per això ens ha fet molta il·lusió rebre avui un missatge seu al post de fa uns dies . Clife Booth es queixa que diumenge 27 de març la guàrdia urbana el va fer fora de la Rambla (jo el vaig veure, estava predicant com sempre i queixant-se del que ell considera la degradació i pèrdua d’autenticitat d’aquesta avinguda). I es queixa també que mentre a ell el feien fora, als tril·lers que sempre campen al seu aire de forma descarada ningú no els deia res. Tot el nostre suport al Clife! A continuació reproduïm el seu missatge:

clive booth escrigué: 28 març 2011 a les 23:09 (Edita) Hola, ahir, diumenge 27 març vaig estar al mateix lloc de la Rambla amb el Totem Pole sobre la degradació a la rambla quan una patrulla de la guárdia urbana em va fer marxar. En aquest moment estava rodejat per al menys 3 grups de tril.lers, dissimulant ser vianants, és clar, encara que són cares molt connegudes, sobretot pels policies. Des de el començament daquesta campanya m’han vist totes les patrulles, d´uniforme i de paisà, sense cap problema.

Així és la rambla. Ningú pot ja llegir els textos perquè no puc aturar-me! A la tarda vaig tornar amb un cartell gran que deia: “Es venen condoms usats a la Rambla des de l´any 1992 fins als d’anit, amb la triple garantia de l´Ajuntament, Generalitat i Gobierno i vaig improvisar un discurs sobre l´explotació sexual a la Rambla.

Seguiré malgrat la repressió de  l’Ajuntament català d´esquerres (sembla que són peperos disfressats de progrés) perquè moltíssima gent ha expressat el seu suport per la meva inciativa.

Invito a qualsevol amb fotos de la Rambla d´abans a contribuir a l’exposició ambulant que porto amb el Totem Pole. Precisament ahir al moment de la meva expulsió vaig parlar amb un visitant de Hong Kong, que investiga la supervivència del català durant el franquisme i em va dir que va veure la meva actuació amb una guitarra l´any passat i no pensa tornar a barcelona ja que la Rambla i altres llocs ja només són una vulgar màquina per fer diners! I potser que el català al centre de Barcelona no sobreviurà aquesta nova ocupació. Pero aquest és el tipus de visitant que és positiu!

Estic a la Rambla els dissabtes i diumenges pel matí i per la tarda.  És un plaer trobar-me amb ramblers vells i nous!”

Molta sort, Clife, com sempre et seguirem els passos, ens agrada que hi siguis!