Els veïns i 23 establiments del carrer de la Lluna han celebrat la festa de la “lluna vivent” de primavera i ja en van cinc! També s’hi han afegit els carrers de La Paloma, Ferlandina i Sant Vicenç, decorats tots ells amb llums que volien semblar llunes. La festa ha durat fins ben entrat el vespre.

 

Destacaria tres punts d’especial animació: el carrer de la Paloma just abans d’arribar a Joaquim Costa (i al costat del que diria que és una mesquita) concentrava un públic jove i amb ganes de marxa.

La cruïlla de Lluna amb Ferlandina estava animat per la música i els anuncis de serigrafies de la botiga Antídoto 28. Aquí la meva Brompton ha xocat contra un cotxe teledirigit i diria que me l’he carregat, no l’he vist i se m’ha posat entre les rodes!

 Ben entrat el carrer de la Lluna direcció a Riera alta animaven la gent a escriure desitjos en post-its que feien la pinta d’haver de marxar volant en globus.

Ah i el cafè dels Fidels feia unes fantàstiques pastes llunàtiques.

Tot molt bé, a mi aquesta iniciativa m’agrada. Potser només un toc d’atenció: que no caiguin en la rutina, he vist les cinc edicions de la festa i és inevitable caure en una certa rutina que caldria liquidar amb més imaginació. Però com sempre, felicitats als organitzadors i endavant.

(Per cert: impressiona veure algunes de les botigues que hi ha a la zona, mereixeria una atenció més especial d’aquest blog, a la que poguem li donarem)

No hi ha cap article relacionat.