Avui, 1 de maig, han beatificat Joan Pau II a Roma i a la parròquia de Santa Maria del Remei de Les Corts ho han celebrat amb una gran foto rere l’altar, coronada per tot de llums, crec que petites espelmes vermelles.

També a l’entrada hi han penjat fotos per recordar el papa polonès Karol Józef Wojtyła. A més, el full setmanal “La Veu de la parròquia” conclou: “Quin goig palpar que el títol del Papa “Sant Pare” és més real que mai! A demanar-li i a pregar-li”.

L’Església està pfent realitat d’aquesta manera el desig dels fidels que a la mort del papa polonès cridaven “Sanctus subitus”, i Joan Pau II va camí de la santificació a molta velocitat. Ja sabeu que per a cada beatificació cal que l’església reconegui al menys un miracle, en aquest cas el de la curació de la monja francesa Marie Simon Pierre, que patia des del 2001 la malaltia de Parkinson, la mateixa que va patir Joan Pau II en els seus últims anys. Les autoritats mèdiques de la comissió de beatificació asseguren que la religiosa va superar, dos mesos després de la mort del Papa l’abril de 2005, tots els símptomes del Parkinson de manera “inexplicable” segons les autoritats mèdiques de la comissió de beatificació.

Ara esperem que a la germana Marie Simon no li torni el parkinson, dit sigui amb tots els respectes. Suposo que seria tota una complicació. Aquesta parròquia de Les Corts es troba a la fantàstica plaça de la Concòrdia.

No hi ha cap article relacionat.