La gentada que ha fet cua avui per visitar l’interior del temple de la Sagrada Família era impressionant. Gent d’arreu del país, de la ciutat, de l’àrea metropolitana, de comarques vinguts expressament esperaven amb paciència poder entrar al temple. En els moments àlgids han fet fins a dues  hores de cua.

I encara és poc si tenim en compte que la línia d’espera ha arribat a fer dues voltes al temple i també feia voltes a les illes del costat. Tot i ser llarga, la cua avançava bastant ràpidament.

Diu que Joan Rigol, president de la junta constructora del temple, ha proposat que els pròxims dies de portes obertes el temple obri també a la tarda. Que ho facin, que ho facin. Ah i per cert, els descol·locats avui eren els turistes, que no sabien on posar-se!

Quan jo ha marxava he sentit una dona com del barri que entre espantada i impressionada deia: “I això és allò que faran cada setmana? Jo quan veig aquest èxit m’alegro per Antoni Gaudí i pels que tossuts han seguit la seva obra, malgrat tots els impediments que anaven trobant.

No hi ha cap article relacionat.