Vidres pintats de blanc i un paperet de permís d’obres de l’Ajuntament deixen clar que el bar Els tres tombs, un punt de trobada del barri de Sant Antoni amb el Raval, està en reformes. L’amic i periodista de Barcelona Televisió Marc Piquer m’ha enviat la foto que veureu a sota, que mostra el moment en que els encarregats treien els cartells de menús bar…

No vull ni pensar com deuen estar de greixosos aquests rètols. Jo vaig intentar anar un parell de vegades a fer un aperitiu a Els tres tombs, com podeu imaginar a priori era un lloc que em feia gràcia per popular i barceloní. Però finalment vaig desistir perquè a l’hivern l’aire de l’interior del local era irrespirable, sorties amb una olor a greix a la roba pitjor que l’olor a tabac de les discoteques i això és dir molt! Vull pensar que ara que el reformen això ho arreglaran, si ho fan m’hi apunto.

El que no sé què significa és l’adhesiu que diu “El Reloj, grupo Illy” que hi ha als vidres. Ja hi eren abans o són un signe de la nova trajectòria? Algú ho sap?

No hi ha cap article relacionat.