Feia temps que no podia dedicar tot un 23 d’abril a celebrar Sant Jordi, en dia laborable és maco però el celebres a trossets. Així que em vaig submergir a tafanejar a la Rambla. En unes poques imatges, el meu Sant Jordi es pot resumir en…

La parada dels amics de Documenta, en Josep Cots i els seus més joves emprenedors que no paren de fer activitats per dinamitzar la llibreria, aquest any anaven tots amb ‘pajarita’ a imitació de l’amo. A la llibreria de Cardenal Casañas va ser on vaig comprar els meus llibres.

La Central del Raval era plena a vessar, hi vaig acompanyar unes amigues a comprar els seus. La gent, els llibres i la fusta fan una combinació molt especial.

A l’Ateneu hi van muntar parada els amics de Ràdio 4, van retransmetre en directe el programa del matí de Sant Jordi. Al Jardi Romàntic socis i empleats de l’Ateneu van recitar Josep Maria de Sagarra.

I la rosa? Sí, sí, hi va haver rosa. Guardeu-me el secret, però sapigueu que li vaig comprar a un paki que les venia a un Euro al carrer Portaferrissa. D’olor no en fa gens però, com veieu, cada dia està més oberta i maca.