Em va fer il·lusió sentir que els veïns del carrer Finlàndia eren els guanyadors del concurs de guarniments de la Festa Major de Sants. Potser alguns recordareu que el 4 de juny  vam explicar com precisament els veïns d’aquest carrer preparaven la decoració de la Festa Major. Els vam veure casualment, en un passeig per Sants, però ja aleshores ens va agradar molt com ho feien i les lletres que preparaven. Qui ho vulgui recordar pot clicar aquí ! Vam dir que hi tornaríem i ho hem fet en plena botifarrada d’últim dia de Festa Major.

No sé si el coneixeu, però el carrer Finlàndia transmet una fantàstica sensació de poble, veïns que es coneixen, que junts han preparat la decoració perquè estan encantats de viure on viuen.

És el que tenen les festes de Sants. Absent de la hiper-massificació de les festes de  Gràcia, un passeig per Sants en plena festa major et transporta a una ciutat ideal, formada per petites comunitats per a les que la festa major és sobretot una cosa lògica, un dia a l’any en que celbren junts la convivència diària.

Els veïns del carrer Finlàndia de Sants van triar enguany els contes com a tema principal: la Blancaneus, el Caragol, Pinotxo, la Ventafocs i també el Petit Príncep. La idea ja era bona perquè quina millor idea que decorar amb contes! Però la realització ha estat encara millor, amb tot de lletres de colors que et transporten a un món d’il·lusió. Felicitats, veïns del carrer Finlàndia. Des d’aquest blog anirem seguint la vostra feina i, de tant en tant, la vostra quotidianitat!