Feia dies que la CNN venia anunciant un reportatge sobre Ferran Adrià però al final el vaig caçar per casualitat. Li van dedicar 20 minuts d’un excel·lent reportatge visitant el Bulli però també acompanyant el xef al mercat de l’Hospitalet on compren els seus pares i on ell anava de petit. Tot plegat a partir de la notícia de la pròxima conversió del Bulli en un centre gastronòmic. A mitja entrevista li van preguntar pel nou bar de tapes que els Adrià (ell i el seu germà) inauguraran l’1 de març al Paral·lel i que es dirà “Tíckets”. El vídeo és horrorós però l’àudio és interessant, en tot cas transcric a sota el que diuen, parlen sobre el nou local.


Diu Ferran Adrià: “Ens feia falta un local a Barcelona pels amics. Tenir un local aquí (al Paral·lel) està molt bé, és molt més relaxat que el Bulli, serà un lloc amb tapes a 5 i 6 euros. És clar que no se li podrà demanar el mateix, serà molt diferent, res a veure (amb el Bulli)”.

El seu germà Albert Adrià també va explicar a la CNN com serà el local: “Aquí els protagonistes són ells, els coctelers, nosaltres adaptarem tota la nostra feina al serveiu del còctel”

No hi ha cap article relacionat.