DSC07066Una de les últimes novetats del mercat de la Boqueria és la creperia amb look retro que va obrir fa unes setmanes a la parada 249. Hi fan creps grosses de tot tipus, fins i tot una de pernil serrà amb formatge emmental! Que costa 5,20€.

Com us podeu imaginar, la vida d’un cronista amateur és dura, tot i comptar amb pocs recursos ha de saber sempre de què parla, i aquest cop em vaig sentir en l’obligació de tastar un crep. I quan es tracta de creps, el de nutella és una opció segura:

-“Sí, en seguida” em va contestar el xef amb inconfusible accent francèsDSC07056

En un parell de minuts tenia el meu crep a punt i una cua de tres persones esperant darrera meu. La broma em va costar 4,50 €, i et donen el crep embolicat en cartró amb el dibuixet de “Creps Barcelona”. Com que no hi havia lloc per seure em vaig emportar el crep al Jardí Romàntic de l’Ateneu, no s’hi pot entrar menjar perquè hi ha bar propi, però per una vegada i discretament vaig fer una excepció, era simplement per tastar el crep en un entorn agradable.

Què voleu que us digui, suposo que el crep era bo, però una mica massa gran, així que no el vaig acabar i vaig llençar l’equivalent a un Euro i mig de crep a la paperera.

Ei, no dic que fos dolent, simplement normalet i una mica car, en un altre moment me l’hagués acabat. A més hi ha opcions més barates: el de mel va a 3,90e. Com que davant la parada hi passen tants de turistes diria que el negoci té futur i a més la decoració està molt aconseguida.

No hi ha cap article relacionat.