Al post sobre la protesta dels treballadors de Lear he rebut un comentari del Jordi, l’empleat amb qui vaig parlar i que crec mereix ser resaltat en un post, diu en Jordi:

“Gràcies company, jo soc el treballador que t’ha parlat, em dic Jordi Prieto. Fa 43 dies que lluitem, primer per mantenir la feina i quan vam veure que la empresa tenia decidit marxar, per aconsseguir unes indemnitzacions dignes.
Quan has passat per allí els anims no estaven molt bé perquè les noticies que arribaven no eren molt bones. Nosaltres hem hagut de marxar, perquè l’últim tren que surt era a les 9 de la nit. Marxavem desmoralitzats, i un cop al tren ens han començat a trucar per dir-nos que el comité havia aconsseguit 50 dies per anys i un màxim de 42 mensualitats, que tal com anava tot, ens podem donar per satisfets. Lo pitjor serà a l’hora de buscar un altra feina, perquè la nostra era la major empresa que havia per la zona de l’Ebre, on deixaran d’arribar 16 milions d’euros l’any amb els salaris que deixarem de cobrar. Nosaltres potser ens hem sentit més, però hi ha moltes empreses que estan plegant per aquí. A sobre per lo que hem vist avuí, a TV3 hi ha una censura impresionant, una companya ha dit que Montilla no ha mogut un dit per nosaltres, mentres a Nissan i Seat va fer els viatges que van ser necessaris, i no ho han tret. Cada cop que critiquem a l’administració no ho treuen. Sort que avuí en dia tenim internet i no hi ha qui ens calli. Tots natros et donem les gràcies i si vols saber alguna cosa més, aquí ens tens”

(Gràcies a tu Jordi i molta sort, aquest blog el teniu a disposar!)

No hi ha cap article relacionat.