Una manifestació ha recorregut avui el centre de Barcelona, de plaça Universitat a plaça Sant Jaume, dintre de la campanya que pretèn pressionar els representants de l’ONU que del  2 al 6 de novembre es reuniran a Barcelona per decidir quines obligacions tindran els Estats per seguir el protocol de Kioto. La manifestació l’encapçalaven uns nens amb una pancarta que deia “Futur?”.

Hi havia una gran diversitat de rètols amb textos com “Change life, not climate”, “Salvem el clima”, o un suggerent “Our climate is not your busine$$”. També hi havia d’altres pancartes amb missatges com “Los ricos contaminan y el sur exterminan”, “No a l’Eco Chaos” i “Safe the climate now”. Per cert que la Guàrdia Urbana havia protegit la façana de l’Ajuntament amb una cinta de plàstic que volia impedir que els manifestants s’acostessin al cap i casal, però vaja, tot plegat es veia molt pacífic.

 

La decisió final sobre el que anomenen Kioto 2 es prendrà a Copenague al desembre, a Barcelona el que vindran a fer els representants del UNCCC (United Nations Climate Change Conservation) és avançar les negociacions. 

(Recrordeu el que ens explicava fa una setmana Christian Weber  (representant de 350.Org a Barcelona),

No hi ha cap article relacionat.