L1330146.JPG

L’hotel Dolce Sitges ha acollit el còctel de presentació del Sitges Fashion Weekend, a la carpa que podeu intuir al final d’aquesta fantàstica piscina…

L1330126.JPG

 El SFW és un certamen força nou (aquesta és la segona edició), que s’està celebrant aquest cap de setmana a Sitges (15, 16 i 17 de juny de 2012).


Compta amb desfilades de Custo Barcelona, Lise Charmel i Aeronautica Militare, entre d’altres dissenyadors i marques. En el vídeo podeu veure algun dels models que han desfilat durant el còctel…

L1330114.JPG

L’Alberto (que va de verd i que és l’impulsor de la SFW) ha explicat que vol contribuir a millorar la qualitat del turisme de Sitges: “No teníem presència en el món de la moda i ara estem aconseguint fer venir dissenyadors internacionals com Custo Barcelona i Aeronautica Militare”.


Just després, l’alcalde de Sitges Miquel Forns ha apostat perquè la SFW vagi guanyant dies i activitats fins a situar-se definitivament en el mapa del món de la moda: “Amb aquest esdeveniment busquem que la gent interessada en la moda també s’acosti a Sitges”.

 L1330133.JPG

Hi eren presents el fill (Adrià) i el nét (Èric) de Lluís Llongueras. L’Èric és un dels responsables de l’estilisme i maquillatge de l’esdeveniment.

L1330104.JPG

També estaven Massimo, el dissenyador d’Aeronautica Militare i Miquel Serrano, director del Brandery Barcelona.

L1330105.JPG

Del càtering jo destacaria aquestes maduixes amb xocolata i formatge.


Els convidats s’han quedat xerrant una llarga estona aprofitant l’agradable temperatura d’aquests últims dies de primavera. Després han tornat al centre de Sitges, que és on es fan les desfilades.