Mireu quin mural han fet els okupes de “La Carboneria”, l’edifici del xamfrà Urgell amb Floridablanca banda mar. La foto de dalt està orientada a Urgell i la de sota a Floridablanca. Ja veieu que és força espectacular, tot i que no m’atreveixo a interpretar-lo! Potser si algun dels okupes ens llegeix ens ho pot explicar. En tot cas, moltes gràcies a l’Elm Puig, un lector d’aquest que ens va informar fa uns dies de l’existència recent d’aquest mural que ell qualifica de “xulíssim”.  Us recomano que feu una ullada al seu bloc, estemdeconstruïnt .

La Carboneria és un d’aquests edificis de recent okupació (fa uns sis mesos?) i que a vista de simple ciutadà (vull dir que no n’he parlat amb ells i que és més una sensació que una informació) segueix una filosofia similar a d’altres recents okupacions.

És una forma de fer que queda clara en aquest esquema pintat a la reixa d’un dels baixos de l’edifci: “Autogestió, Assemblea, Desobediència, Oportunitat, Acció col·lectiva”. Ja veieu que l’esquema ha quedat envoltat pel nou mural!