Joves, adolescents i nens han fet de models per un dia a la plaça de Sarrià, desfil·lant amb roba de 16 botigues del barri. Els més grans si no eren professionals ho semblaven. El públic ha respost i gairebé ha ocupat totes les cadires que s’havien col·locat, en un ambient casolà però molt seriós i diria que efectiu perquè els estaven ensenyant roba que venen a les botigues que tenen al costat de casa.

L’escenari estava situat al bell mig de la plaça, amb vistes ni més ni menys que a l’església de Sant Vicenç, a la pastisseria Foix i al carrer major. L’ambient era fantàstic, la llum i la temperatura primaveral també. 

Molt bona idea això d’involucrar les botigues del barri en una passarel·la de moda organitzada en aquest cas per l’Eix de Sarrià. Les pròximes passarel·les de BCN Moda al carrer seran el 21 de maig a Sant Martí, el 27 de maig a la plaça Bonanova i el 28 de juny a Canaletes. 

Per cert, no hi han faltat els que presentaven la roba en bici! He tingut la temptació de pujar amb la Brompton però he pensat que millor quedar-me on estava.

No hi ha cap article relacionat.