“Portem des de les 9 aquí” deia una noia. “Arréglate, ¡que estás en Paseo de Gracia!”, he sentit que li espetava una senyora a una altra. Quan he arribat a Passeig de Gràcia, a un quart d’una de la matinada, l’avinguda encara era plena de gent que no parava d’entrar i sortir de les botigues aprofitant l’event The Shopping Night Barcelona.


A Desigual repartien beguda, la botiga Regia lluïa llums i color vermell, els de “Qué me pongo” aconsellaven la gent i l’ambient general semblava el d’una discoteca. Diria que ha estat tot un èxit. Barcelona no és una ciutat ‘pija’ i més aviat tendeix a amagar tot el que faci olor a ‘glamour’. Segons quins cotxes i quines marques de roba no queden bé, fan nosa. I no per la crisi, ha passat sempre, excepte en determinats grups molt concrets de gent, que també hi són, és clar.

Per això avui m’ha sorprès el punt de glamour que es desprenia de la gent que passejava tan tard i anava de botiga en botiga de Passeig de Gràcia. Hi havia de tot: noies joves amb bosses de Mango, senyores grans que baixaven de Gràcia o Sant Gervasi, senyors que les esperaven i d’altres que lluïen, i també turistes amb cara de satisfacció. La gent anava més aviat arreglada i els muntatges de les botigues a dins i fora de l’establiment acabaven de donar un punt de glamour que és bastant insòlit en aquesta ciutat i que, què carai, per una nit a mi m’ha agradat. Perquè a més era un glamour molt… barceloní?

No hi ha cap article relacionat.