IMG_7116.JPG

Hem sabut finalment de què va la campanya “Totes som la clau”, que des de fa dos mesos omple les parets de Gràcia! Si hi viviu o hi passegeu segur que heu vist claus per tota la vila: a les parets, als balcons o fins i tot a la rua de Sant Medir. Aquest diumenge la Plataforma d’Entitats Juvenils de Gràcia n’ha revelat el sentit, en una festa plena d’activitats que s’ha fet a la plaça de la Vila, amb música i jocs al matí, dinar de carmanyola i actuació musical.

Però, què és la clau? Quin objectiu té la campanya?

laclau.jpg

La Plataforma ha explicat que el que pretén és seguir reivindicant que el Casal de Joves de Gràcia sigui autogestionat pels joves de la Vila, ho expressen així:

-“La lluita del jovent gracienc s’oposa a la política externalitzadora de l’Ajuntament, el qual, l’any passat, va cedir la gestió del casal de joves a una empresa privada sense tenir en compte les legítimes demandes del jovent gracienc de convertir aquell espai en un punt de trobada on realment poguessin confluir les inquietuds i aficions dels i les joves de Gràcia. El Casal de Joves de Gràcia ha de pertànyer al jovent de la Vila!” (La foto de la festa és de @ariadnamartin11)

IMG_7117.JPG

(Des d’aquest blog anirem seguint la campanya, han obert una pàgina que podeu consultar clicant aquí i també al web de la Plataforma)