L1310496.JPG

Dels 50 detinguts pels incidents que hi va haver el dia de la vaga n’hi ha quatre que estan en presó preventiva. A les 19h diversos col·lectius havien convocat una concentració en solidaritat amb ells a plaça Universitat. Després de la concentració un miler de persones s’han dirigit en manifestació cap a la a la presó Model, passant pel carrer Aragó i amb crits de “Llibertat” per als detinguts, seguits molt de prop per una columna de furgonetes dels Mossos.

L1310498.JPG

Quan han arribat a l’illa de la presó els crits s’han intensificat i la tensió amb els Mossos també (hi ha hagut dues càrregues) però no ha anat a més. Finalment un grup més petit s’ha dirigit pel carrer Mallorca cap a la comissaria de Les Corts perquè havia corregut el rumor que hi havia un nou detingut, un noi que anava en cadira de rodes.

vaga.JPG

Sobre aquestes línies podeu llegir el comunicat que els concentrats han penjat a plaça Universitat, que acusa el poder polític, l’econòmic i els mitjans de comunicació de criminalitzar el moviment per invisibilitzar “la veritable violència que patim cada dia”.