Feia temps que no aixecava la mirada cap a l’edifici de la cantonada de Passeig de Gràcia (93) amb el Passatge de la Concepció i ja veieu com està d’avançat! Ja em perdonareu però trobo que la remunta de dues plantes l’han solucionat prou bé, a mi sempre m’ha agradat la combinació de modern i vell en aquestes situacions. Tot i que les remuntes sempre són construccions a evitar, en aquest cas ja n’existia una a l’altra banda de passatge (aquella sí que és lletja!) i com a mínim l’alçada queda equilibrada a banda i banda.

Recordeu que l’edifici  pertany a Amancio Ortega, propietari de Zara, i que la idea era fer pisos a les plantes superiors per ell i la família. No obstant, com que la seva mare cosia per la botiga Santa Eulàlia i té un record d’aquella època familiar, llogarà els baixos de l’edific durant 25 anys a aquest comerç que ara temporalment està just al costat. Així doncs sembla que ZARA no obrirà una altra botiga al Passeig de Gràcia…

La gran pregunta final és: tornaran a col·locar les clàssiques reixes del passatge de la Concepció tant a Rambla Catalunya com a la banda de Passeig de Gràcia? Suposo que… evidentment sí, no?

No hi ha cap article relacionat.