Val la pena anar al Parc de la Ciutadella a veure com han reformulat la Setmana del Llibre en Català, que se celebra des de fa 29 anys però que enguany estrena estètica, una mica filosofia i sobretot dates. L’ubicació dins del parc és molt bona i les dates permetran que la fira aprofiti el públic que l’11 de setembre s’acosta al parc o al passeig Lluís Companys.

La Setmana estarà oberta fins diumenge 18. El Conseller de Cultura Ferran Mascarell i l’Alcalde de Barcelona Xavier Trias han parlat durant l’obertura.

Mascarell ha felicitat els organitzadors pel nou rumb de la Setmana. Per la seva banda, el batlle de  Barcelona ha fet una crida a la gent a visitar la fira que ha definit com una “Ciutat de la lectura”.

També ha afegit: “En aquests moments en què encara tenim discussions sobre com ha de ser l’ensenyament dels nostres infants (sembla mentida!) hem de donar missatges concrets i positius com el que dóna la Setmana”.


L’acte ha continuat amb una actuació coral teatralitzada, però jo he hagut de marxar! De lluny sonava molt i molt bé. Aquesta setmana fa bona pinta, diria que malgrat les dificultats està millor plantejada que en anys anteriors.

No hi ha cap article relacionat.