VdG.jpg

Mireu, ens ho explica Xavi Novella, dels Castellers de la Vila de Gràcia:

“Aquest diumenge 11 de març s’ha celebrat a la plaça de la Virreina de la Vila de Gràcia la jornada castellera per la diada de Sant Medir. En aquesta actuació hi participen les tres colles més afins a la tradició de St Medir, els castellers de St Cugat, els castellers de Sants, i els castellers de la Vila de Gràcia. Per torns cada any li toca a una colla ser amfitriona a una de les seves places i aquest any els graciencs han estat a casa seva.

cvg.jpg

La colla de Gràcia ha consolidat en aquests últims dos anys la seva posició a la gama de vuit i està molt enfocada a descarregar el primer castell considerat de nou que van aconseguir carregar la temporada passada, la torre de vuit. I així ho han demostrat descarregant de forma solvent la torre de set més matinera de la temporada a Barcelona, i de la pròpia història dels blaus. L’actuació, que servia com a escalfament de motors per les colles participants, va resultar ser una festa castellera amb castells ben executats, descarregats de forma elegant, tot envoltat d’un ambient que ja respirava primavera i alegria”.

vdg2.jpg

El resultat del total de l’actuació va ser:

– Castellers de Sants: pilar de 5 de dol, 3 de 7 , 4 de 7 amb agulla, 4 de 7 , vano de 5
– Castellers de Sant Cugat: pilar de 4 de dol , 5 de 7 , 3 de 7 , 4 de 7 i pilar de 5- Castellers de la Vila de Gràcia: pilar de 4 de dol, 5 de 7 , 2 de 7 , 4 de 7 amb el pilar, i vano de 5