mamadingQuan fa poc només 48h que el concepte “mamading” va aparèixer als mitjans, aquests ja l’han convertit en “moda” i “tendència”. Així el tractava aquest matí, per exemple, El món a RAC1. Un fulgurant ascens que torna a ser un d’aquells fenòmens digne d’estudi (potser no cal tesi doctoral) sobre la immediatesa del món en què vivim i l’adrenalina de l’actualitat que fa que una cosa sigui o deixi de ser notícia a ritmes vertiginosos. I no és l’únic exemple de la setmana, en tindríem d’altres.

Concurso Mamadas The Black Room

 

En el cas del mamading, els caçadors de tendències no ens van avisar a temps, eh? Com explicava ahir Josep Cuní, el “mamading” no deu ser un fenomen exclusiu de Mallorca. A Barcelona el 8 de juny la sala gai The black Room va organitzar un concurs de “mamades” per a nois. Els premis? El primer 500 euros. Els segons un viatge a Eïvissa! En feien una breu crònica al seu Facebook:

“Por primera vez la liamos parda… Concurso de mamadas!!! No os lo creíais, pero así fue!!!! Prometemos que volverá!!! Felicidades a todos los concursantes!!!!”

Queda clar que de moment les versions mallorquina i barcelonina del “mamading” són diferents: a Mallorca, versió per a turisme de borratxera. A Barcelona, versió gaixample.