caiguda de fulles de tardor a BarcelonaLes fulles dels plàtans de Barcelona comencen a caure a l’agost, sempre pateixen de set, i això acostuma a provocar comentaris diria que equivocats de canvi climàtic, tipus: “Uf, ja els hi cauen les fulles, pobres”. Però hi ha 10 dies l’any en què l’espectacle de tardor es fa gran, immens a la ciutat…

Fotos de tardor BarcelonaAcostuma a coincidir amb grans ventades o tempestes, i enguany (2014) han estat les pluges de la llevantada les que han fet caure a terra bona part de les fulles del color marró que veieu a les imatges. Fotos de tardor BarcelonaLes fotos han estat preses a la Diagonal, entre Glòries i Selva de Mar. Són especialment contundents les de la cruïlla amb la Rambla del Poblenou i les de Selva de Mar. Fotos de tardor a BarcelonaÉs veritat que les estacions es viuen molt menys a Barcelona que als pobles. Vaig viure un parell d’anys al Pirineu i la primavera, l’estiu, la tardor i l’hivern eren òbviament molt més evidents que a ciutat. Els fenòmens meteorològics passen més desapercebuts  a Barcelona, excepte en dies contundents com avui.

Fotos de tardor a BarcelonaEls escombriaires, puntuals a la cita, porten dies intentant fer neteja de fulles. Se’ls ha girat feina.

Fotos  de tardor a Barcelona