“Samaranch, última entrevista”. Avui dissabte La Vanguardia publica una part de l’interviu biogràfic que li vaig fer a Juan Antonio Samaranch el 27 de gener passat. En el diari de paper són dues pàgines a Esports, on fem un repàs a diversos aspectes que vam tractar aquell dia i també en una conversa anterior, agrupat per temes. M’agradaria que també la mireu en paper, la maquetació ha quedat molt bé, però si voleu ja podeu consultar el contingut a la web de La Vanguardia, clicant aquí.

(Aquestes últimes setmanes, mentre traduïa i adaptava el text que avui es publica, he anat unes quantes vegades a la redacció de La Vanguardia, gairebé sempre a última hora, més tard de les 8 del vespre. Dimarts hi vaig viure el partit del Barça, hi ha televisions per tota la redacció i els periodistes anaven seguint el partit de reüll. A les 9 del vespre la redacció encara és plena. Ja sé que les redaccions no viuen moments fàcils, però m’agradaria deixar constància que l’ambient de la redacció de La Vanguardia és fantàstic, enganxa, els que hi treballen hi estan molt acostumats i deuen conèixer totes les dificultats, però a mi m’ha semblat una redacció de pel·lícula)

Per cert, els que seguiu aquest blog habitualment veureu que en el fons he fet amb Joan Antoni Samaranch el mateix que faig amb tants altres temes que m’envolten, oi?