Bandelores de Fòrmula 1 a les botigues ‘top’ de Passeig de Gràcia

Bandelores de Fòrmula 1 a les botigues ‘top’ de Passeig de Gràcia

F12.JPG

Furest, Tous, Tapa Tapa… molts comerços de primera línia de passeig de Gràcia han penjat aquest cap de setmana la banderola de les curses de Fòrmula 1, com a benvinguda -i intent d’atracció- dels visitants i assistents al Gran Premi d’Espanya 2013 de Montmeló. Un cop l’any Barcelona viu l’ambient de les grans curses de cotxes per cel (soroll d’helicòpters) i terra (molts assistents que s’hi passegen).

F13.JPG

 

Magnus Carlsen, “el millor jugador d’escacs de la història”, al campionat de Londres

La setmana de l’11 de maig comença un torneig d’escacs a Londres que durarà 3 setmanes. Segons explica The Guardian, hi participa Magnus Carlsen, que als seus 22 anys és considerat el jugador d’escacs “més fort” de la història: “El noruec va ser número 1 mundial ja d’adolescent”. Tímid però amb molta confiança en ell mateix, continua sent número 1 mundial tot i que no dóna res per guanyat.

Esport / Moltes samarretes de Marc Ingla a la Cursa d’El Corte Inglés

Esport / Moltes samarretes de Marc Ingla a la Cursa d’El Corte Inglés

Unes 48.000 persones han corregut la Cursa d’El Corte Inglés, que amb la d’avui ha arribat a la 32a edició. Com sempre, ambient molt familiar, barceloní, de totes les edats, crits d’ànim des del públic, en aquests 32 anys El Corte Inglés ha aconseguit consolidar una festa esportiva i cívica amb el seu nom.

Com dic al títol, si hem de buscar algun tret especial de la carrera d’aquest any aquest podria ser que s’han vist moltes samarretes groc fluorescent amb el nom de Marc Ingla, candidat a la presidència del Barça. No “moltíssimes” però sí “moltes”: les suficients per veure’n per aquí i per allà. Com podríem anomenar aquest fenòmen? Potser màrqueting dins de màrqueting? Dues campanyes en una? (Vull dir la d’El Corte Inglés i la de Marc Ingla que com qui no vol la cosa s’hi fica). A l’arribada a plaça Catalunya el locutor estava molt orgullós de la Cursa: “Expliqueu que tenim una de les millors curses del món”. O deia la millor?

Esport / Moltes samarretes de Marc Ingla a la Cursa d’El Corte Inglés

Esports / El cricket també ha arribat al Besòs

La gespa del parc fluvial del Besòs és molt temptadora per a múltiples activitats, no només afectives sinó també esportives. Mireu per exemple com jugaven a cricket fa uns dies sota un dels ponts que travessa el riu, entre Sant Adrià i Santa Coloma…

Veure jugar a cricket ja no és cap sorpresa. Al principi impactava veure nens i joves pakistanís jugant-ne pels carrerons del Raval. A mi em feien pensar en tots aquells que expliquen com de petits jugaven o veien jugar a futbol als carrers del Raval (Terenci Moix, Vázquez Montalbán, Maruja Torres, segur que també Maria Aurèlia Capmany…)

I és clar, posats a fer, avui en dia deu ser molt més agradable practicar-lo en aquesta fabulosa extensió verda que per primavera hi ha al Besòs, quilòmetres d’herbes verdes tallades. A veure quan hi muntem un partidet, jo faria de reporter.

Esport / Moltes samarretes de Marc Ingla a la Cursa d’El Corte Inglés

Esports / Bicis i patins han saltat pels aires al Fòrum

Per mi aquesta és la foto del dia de la festa de les bicis i  els patins que s’ha fet al Fòrum: bicis saltant pels aires amb la placa fotovolcaica al darrera. Gent jove no parava de baixar pel circuit i fins i tot feien tombarelles.

És un esport que té el seu risc i minuts després de fer aquestes imatges hem assistit a un accident que semblava greu: a un ciclista se l’han hagut d’emportar immobilitzat en ambulància després de perdre l’equilibri i caure-li la bicicleta al damunt, feia mala pinta.

Per cert, mireu com es veia l’esplanada del cross de bicicletes des del pont del port del Fòrum! Era allà dalt on volaven les bicis.

Esport / Moltes samarretes de Marc Ingla a la Cursa d’El Corte Inglés

Esports / El centre de Barcelona s’ha omplert a mitja tarda d’aficionats de Montmeló

Com passa cada any coincidint amb el gran premi de Montmeló, la Rambla s’ha convertit a partir de les 6 de la tarda de diumenge en un anar i venir d’aficionats que havent gaudit de la cursa de cotxes han aprofitat les últimes hores del dia per visitar Barcelona. El temps no ha acompanyat gaire perquè mig-plovia i feia fresqueta. L’avinguda tenia avui un color groguenc (pluja i sol) i a estones s’ha vist l’Arc de Sant Martí.