petards.JPG

‘Què faràs per Sant Joan?’ no és una pregunta que sigui sempre fàcil de contestar. Potser per als que teniu fills sí, i jo que no en tinc ja tinc la festa d’enguany solucionada, però hi ha gent que s’agobia perquè és d’aquells dies que tens com l’obligació de tenir un ‘plan’ i passar-t’ho bé. En tot cas, és una de les grans dates de l’any i ja la tenim aquí!  Per exemple, als Jardinets de Gràcia ja han muntat la paradeta de “Petardos”. “Petardos” a l’esquerra, “Petardos” al mig i “Petardos” a la dreta. No sé en quin temps viu aquesta gent. Segur que els graciencs agraïrien ni que fos un míser “Petards”. Total, una ‘O’, costa pot de treure. Però vaja, de moment pitjor ho tenen els grecs, ja ens preocuparem de la ‘O’ més endavant, suposo.

Per cert, jo sóc dels que sempre deixo la compra de petards per l’últim dia i l’últim dia no en compro perquè hi ha cua. Em costa comprar-los per avançat.

coca.JPG

Ah, i a la que potser és la millor pastisseria de Barcelona, la Baixas de Muntaner amb Calaf, ja tenen a punt la coca. Va una mica cara, però un dia és un dia.