Llibreria Documenta 3

Després d’un any de molts canvis, sobretot d’ubicació i en concret de barri, del Gòtic a la dreta de l’Eixample, la Llibreria Documenta ha començat el 2015 amb una festa nocturna d’aniversari, 40 anys fent de llibreters, que vol dir seleccionant un catàleg de llibres, diríem que humanista, amb un fons permanent i rotació via baixes o novetats.Llibreria Documenta 4

La festa va ajuntar els més fidels a la Documenta i nous amics-clients del barri i del carrer Pau Claris. A les 23h del 9 de gener va començar la celebració, amb uns breus parlaments de Josep Cots i Èric del Arco.

llibreria Documenta 1

A continuació Pol López va fer una interpretació de Shakespeare, a càrrec de Pol López. I es va projectar un documental que Núria Vidal ha fet sobre els canvis i nova ubicació de la llibreria i de Barcelona.

Llibreria Documenta 2La festa va acabar amb música i beguda fins entrada la matinada. Jo ni hi vaig poder anar, així que puntualitzeu o amplieu el que calgui. Però volia escriure aquestes línies per a deixar constància en la crònica d’aquest blog i sobretot per acabar dient: I que per molts anys, Documenta!

(info a BTV sobre el Documental del trasllat de la llibreria Documenta)