L1320875.JPG

Per segon any consecutiu he pogut gaudir de l’espectacle ‘La vinya dels artistes‘, una barreja d’art, sensacions, vi i gastronomia a les vinyes del celler ‘Mas Blanch i Jové (Denominació d’orígen Costers del Segre) …

L1320884.JPG

… a la Pobla de Cérvoles (les Garrigues).

L1320887.JPG

Era la 3a edició d’aquesta celebració que vol crear un patrimoni cultural vinculat al món del vi. A l’esdeveniment hi va assistir Jordi Bort, president de l’Institut Català de la Vinya i el Vi.


L’inici va estar marcat per un espectacle de Maria Vera, que va servir per inaugurar un amfiteatre integrat en el paisatge de la comarca i que el celler posa a disposició del col·lectiu artístic.

L1320898.JPG

La idea d’aquesta festa la va tenir en el seu dia l’artista Josep Guinovart, amic de la família Jové, que té exposada el mural ‘In vino veritas’ a l’entrada del celler.


La Vinya dels artistes es va inaugurar oficialment al 2010 . La primera edició (Any zero) es va dedicar a Guinovart. La segona (Any 1) al compositor Carles Santos.


Aquesta tercera edició (Any 2) ha estat dedicada a l’escultor Esteve Casanoves.


Enguany durant la vetllada es va inaugurar l’escultura ‘La llum planant damunt la terra’, dissenyada per l’artista convidat i elaborada per Joan Jové.


Mireu, mireu de quina varietat de vins vam poder gaudir durant la vetllada, cliqueu aquí i tasteu! ; )

L1320955.JPG