foto (34).JPG

Què es pot fer per recuperar el paper que la Rambla havia tingut i jugat en la vida de Barcelona?

Des de l’Associació d’Amics, Veïns i Comerciants de la Ramblavolen actuar en aquesta direcció i per això en Joan Oliveras i Bagués, que és el seu president, presentarà aquest dijous les línies estratègiques amb què vol treballar la nova Junta Directiva d’aquesta associació.

En una nota que m’han enviat expliquen que la junta es compromet a recuperar el prestigi perdut per La Rambla, “el carrer més emblemàtic de Barcelona, que en els darrers anys ha perdut part del seu paper com a espai central de la vida de la ciutat”.

Des de l’Associació volen portar endavant un projecte “per aconseguir la reconquesta ciutadana de La Rambla”. I afegeixen que “perquè aquesta recuperació sigui possible cal assolir un equilibri entre habitabilitat i i visitabilitat, i recuperar el paper que la Rambla sempre ha tingut en la vida de la ciutat”.

L’estratègia per aconseguir aquesta reconquesta ciutadana serà presentada en roda de premsa aquest dijous 19 d’abril, a les 11:30 h., al Cafè de l’Òpera. La convocatòria porta el títol de “La Rambla que volem!”

(D’altra banda recordeu que, en paral·lel, uns veïns estan impulsant la consulta “La Rambla Democràtica sobre el futur de l’avinguda. Les votacions tindran lloc el 22 i 23 d’abril, per més info cliqueu aquí)

No hi ha cap article relacionat.