La publicitat personalitzada arriba també a la televisió

L’operador de televisió per satèl·lit BSkyB” està a punt de posar en marxa el sistema de distribució de publicitat AdSmart, destinat a aplicar un sistema similar al de la publicitat personalitzada d’Internet, els Google Ads i els Facebook Ads, segons explica el Financial Times. AdSmart estarà disponible als 7,3 milions de decodificadors que la cadena té al Regne Unit i permetrà que per primera vegada els publicistes s’adrecin a domicilis concrets, coneixent els seus interessos. En un futur proper aquest sistema podrà tenir en compte les cerques dels telespectadors a Internet per rebre publicitat que li interessi especialment.

La cadena HBO i Netflix entren en competència directa

Explica Le Monde la la futura HBO (el canal de cinema fins ara de referència als Estats Units) podria ser Netflix (web inicialment de lloguer de DVD’s per Internet i que des del 2007 difon pel·lícules en streaming per Internet). Netflix acaba de presentar la seva sèrie d’alta gamma, un thriller polític. El seu propietari, Reed Hastings, ha declarat recentment que “l’objectiu és convertir-nos en una HBO abans que la HBO es transformi en el que som nosaltres”.

Mèdia #BCN / Així feien fa 2 setmanes l’anunci d’ING que ja emet TV3

Mèdia #BCN / Així feien fa 2 setmanes l’anunci d’ING que ja emet TV3

IMG_7537.JPG

Potser heu vist l’anunci d’ING que ja està emetent TV3. Les fotos mostren com l’enregistraven el 17 de març, fa tan sols 2 setmanes, a la plaça Universitat de Barcelona.

IMG_7529.JPG

Carai, sí que els fan ràpids els anuncis avui en dia! Si el trobo a Youtube el penjaré aquí pq compareu. I si el veieu per televisió el reconeixereu pel cor taronja.

IMG_7527.JPG

Vídeos / Un miler de valencians criden #VolemTV3 a Barcelona ( #sensesenyal #hihasenyal )

[youtube AianHmuyrxw]

“Barcelona amb el País Valencià” deia una de les pancartes que portaven avui el miler de persones han reclamat a Barcelona que TV3 es pugui seguir veient al País Valencià. Quan jo els he vist estaven travessant l’Avinguda Diagonal en direcció a la seu de CiU al carrer Còrsega.

[youtube MeTx5_LWn7g]

Un cop allà s’han mantingut a una certa distància de la seu del partit i han seguit cridant, per exemple: “No més repressió, Camps a la presó!” Per la fonètica dels crits, diria que la majoria dels participants en la protesta eren valencians.

[youtube hETw6CDcSHI]

Per cert que jo tot plegat ho he vist perquè no m’han deixat entrar a la inauguració de l’exposició sobre Huertas Claveria que feien al Palau Robert. D’acord, jo arribava  tard, no havia pogut arribar a temps, però el guàrdia de la porta ja m’hagués pogut deixar entrar a fer una foto de l’ambient del últims minuts, no? Ai, la gent capquadrada, no m’hi entendré mai.


Mèdia / El canal en anglès d’Aljazeera, una gran manera de seguir els esdeveniments d’El Caire

Mèdia / El canal en anglès d’Aljazeera, una gran manera de seguir els esdeveniments d’El Caire

Quan fa un temps Aljazeera va llançar el seu canal en anglès jo primer en vaig desconfiar, sobretot per la idea que en gran part depengui de l’emir de Qatar. Un cop estrenat ja va anar donant senyals que el que havien creat era un canal que volia ser referent en el seu tema i  d’estàndards bastant occidentals. Aquests dies l’estic seguint bastant per veure imatges del que passa al centre del Caire i la veritat és que se’ls ha de felicitar, n’estan fent una gran cobertura. Ara mateix  he vist, per exemple, tot un reportatge sobre els negocis de la família Mubàrak. Comparant CNN, BBC i Aljezeera jo aquesta vegada em quedo amb el canal àrab que, és clar, hi està molt més a sobre i amb un bon nivell.

Mèdia / El canal en anglès d’Aljazeera, una gran manera de seguir els esdeveniments d’El Caire

#Mèdia / Bona primera setmana del concurs del #MagLari a #8TV

No sé si heu pogut mirar els primers dies del concurs “Ni de conya”, que el Mag Lari presenta de dilluns a divendres a 8TV (a 2/4 de 4). Per circumstàncies jo l’he seguit de reüll. És un concurs típic, àgil, que també podria ser de ràdio per la velocitat de les preguntes i respostes. D’aquells que funcionen bé i amb una gran diversitat de qüestions d’actualitat. Crec que 8TV l’ha encertat, quan acaba el concurs passen ràpidament a la sèrie o pel·lícula perquè algú s’hi enganxi. En la seva estrena televisiva amb programa propi el Mag Lari mostra seguretat, ho fa bé, en vindran més segur. En confiança, sí que li recomanaria una cosa: que no faci la ganyota del final, queda  una mica xorra i no cal! La resta, bé. Fins i tot penso que 8TV podria reemetre el concurs al vespre, cap a les 20h, per arribar a un públic diferent.