Uns 300 manifestants han recorregut els carrers del Raval per demanar que torni a obrir el bar Burdel 74. Els manifestants han sortit puntuals a les 8 del vespre del carrer del Carme 74, han fet un llarg recorregut pels estrets carrers de la zona i han acabat davant la seu del districte de Ciutat Vella on un portaveu ha criticat la posició de l’Ajuntament: “Procurem que ells mai puguin dir que som tan irrespetuosos com ho són ells”, ha dit assenyalant els locals del districte. Frase que ha estat recolzada amb crits de “Volem, volem, volem reobertura del Burdel!”

Burdel 74 era un local d’ambient que va haver de tancar fa un any i mig a conseqüència de les queixes d’un veí que deia estar molest pel soroll que li arribava a casa. Però els manifestants consideren que la denúncia del veí no era pel soroll sinó perquè era un bar gai: “Els propietaris van adaptar el local però ara quan els tècnics de l’Ajuntament hi va per fer les proves d’insonoritat el veí no els deixa entrar. Per llei ja haurien d’haver arxivat el cas i d’haver permès la reobertura de Burdel 74 però el local continua tancat”, m’ha explicat un amic que es manifestava i que m’havia avisat de la convocatòria.

(Ah i per cert! Mireu que he anat a manifestacions al llarg de la meva vida, però mai a una que circulés tan ràpid! He arribat a les vuit i deu i ja havien sortit, quan les manis sempre surten tard! Els he buscat pel Raval, fent anar la Brompton a tot pedal, fins que els he trobat. Però caminaven tan de pressa que m’era difícil fer-ne videos i fotos! )

Per veure els videos cliqueu aquí