Bé, abans que res, moltes gràcies a tots els que heu participat, deixant missatges al post o per mail. Ja tenim guanyador! El trobareu als comentaris… I per als que no heu guanyat… ja pensarem altres sortejos…

_ _ _

Aquest blog sorteja un sopar per a 2 persones al Jan Petit, el restaurant occità de Gràcia. Per participar-hi només has de deixar un missatge en aquest post (o enviar un mail a guillemcarbonell@gmail.com) i dir: “Jo vull guanyar el sopar!” Farem el sorteig diumenge 18 de novembre. Participa i.. molta sort!

El Jan Petit està al carrer Guilleries 17 (que tot i ser un carreró que podria passar desapercebut està al rovell de l’ou del barri, a prop dels Verdi). La carta és molt variada i tots els entrepans porten acompanyaments originals, res de patates fregides. Es pot triar entre un entrepà gascó, provençal, o alvaernès, entre d’altres.

Les parets estan decorades amb referències al país d’Oc, una col·lecció de llibres sobre Occitània i mapes dels seus cims principals. Ah! I són l’únic local de la ciutat que ofereix la cervesa aranesa ‘Immortèla’!

Podeu seguir el Jan Petit a Facebook clicant aquí.