Sanrt Jordi 2016

La pluja ha avançat el final del Sant Jordi 2016 a Barcelona però ha arribat massa tard per deslluir-lo. El Sant Jordi en dissabte ha estat més familiar que altres anys i amb la mateixa força física -i comercial- que sempre. Milers de persones han omplert els carrers del centre de Barcelona i de tot el país regalant-se llibres i roses. En una ciutat inundada de turistes, a aquests se’ls veia sorpresos per la magnitud i les característiques del 23 d’abril. L’escriptor suec Jonas Jonasson ha declarat a La Vanguardia que “Sant Jordi s’hauria d’exportar a totes les ciutats del món”. I des d’aquí apostem que passarà, Sant Jordi té tanta força cívica i és tan atractiu que té punts per acabar-se exportant. A què esperen?

Sanrt Jordi 2016_2

Una multitud ha tornat a omplir les llibreries de Barcelona la tarda del 23 d’abril. La Central del Raval, la Casa del Llibre o la Documenta, per posar tres exemples.

Sanrt Jordi 2016_3

A l’Ateneu Barcelonès li ha sentat bé un Sant Jordi en dissabte. Si cada any s’omple de gent que el visita en dia de portes obertes, enguany l’afluència al matí ha estat molt gran.

Sanrt Jordi 2016_4

La Casa Batlló, decorada amb roses, ha estat un dels protagonistes del Sant Jordi 2016 a Barcelona.